Të gjitha URL-të g00.al dhe analitika e klikimeve janë publike dhe mund të shikojë kushdo.

Shiko Statistikat e URL-së

Ju mund të shihni se sa njerëz kanë klikuar në URL-të duke klikuar: Statistikat
Një URL e shkurtër unike krijohet çdo herë kur një URL e gjatë zvogëlohet.

Zvogëlo

Zvogëloni URL-në tuaj, dhe kështu ju mund ta ndani kudo.

Statistika

Përmes Statistikes ju mund të shikoni se sa klikime keni në URL-në tuaj.

Për të gjithë

Është e hapur për të gjithë dhe cilido mund ta zvogëlojë URL-në e tij.

Jeni një Web Zhvillues?

Përdorni lidhjet e zvogëluara në Webfaqen tuaj përmes API-së. Kliko këtu